29.5.15

The Wedding Ringer (2015) Κωμωδία

Είδος : Κωμωδία

The Wedding Ringer
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ
Σκηνοθεσία:Jeremy Garelick
Σενάριο:Jeremy Garelick,Jay Lavender
Παίζουν:Kevin Hart,Josh Gad,
Kaley Cuoco-Sweeting
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Νταγκ παντρεύεται σε δύο εβδομάδες, όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν έχει λύσει. Δεν έχει κουμπάρο. Είναι τόσο μοναχικός τύπος που δεν έχει ούτε ένα φίλο. Τότε θα απευθυνθεί σε μια παράξενη όχι ευρέως γνωστή εταιρεία, που δουλειά της είναι να "προμηθεύει" κουμπάρους σε ανθρώπους σαν τον Νταγκ. Ιδιοκτήτης της εταιρείας και μελλοντικός κουμπάρος του Νταγκ είναι ο Τζίμι Κάλαχαν, ο οποίος πρέπει μέσα σε δύο εβδομάδες να βρει ακόμα επτά "κολλητούς" φίλους για τον Νταγκ!


ΑΠΟΨΗ: Ο Κέβιν Χαρτ πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή ο πιο περιζήτητος κωμικός στο Χόλιγουντ! Μοιάζει να αρχίζει να γίνεται το όνομά του κάτι σαν εγγύηση για τη διασκέδαση του κοινού και νομίζω όχι άδικα.
  Ο Χαρτ πρωταγωνιστεί σε αυτή την κλασικού στιλ Αμερικανική κωμωδία και μαζί με τον Τζος Γκαντ καταφέρνουν να την κάνουν να ξεχωρίσει από το σωρό. Χωρίς να αποτελεί κάτι ιδιαίτερο, το The Wedding Ringer, χάρη κυρίως στους δύο πρωταγωνιστές του και στην απίστευτη ενέργεια του Χαρτ, βγάζει αβίαστο γέλιο, καταφέρνοντας να πετύχει το σκοπό του. Μπορεί να μην αποφεύγει τα κλισέ, μπορεί η υπερβολή να βρίσκεται κι εδώ όπως σε όλες τις Αμερικανικές κωμωδίες, αλλά θεωρώ ότι είναι μικρό το κακό που κάνουν στο φιλμ. Αν ίσως έλειπαν και μερικά σεξιστικά και ομοφοβικά αστεία, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.  
  Οι Χαρτ και Γκαντ έχουν πολύ καλή χημεία και φτιάχνουν ένα κωμικό ντουέτο που θα μπορούσε ίσως να χρησιμοποιηθεί και σε επόμενα φιλμ. Στην ουσία όλο το φιλμ στηρίζεται πάνω στη μεταξύ τους χημεία και αυτή είναι που το κρατά όρθιο. Γέλιο βγάζουν φυσικά και οι υπόλοιποι της παρέας, με τους "κουμπάρους" του Νταγκ να είναι αυτοί που κλέβουν εύκολα την παράσταση από τους υπόλοιπους δεύτερους ρόλους ενώ και η Kaley Cuoco-Sweeting, η Πένι του Big Bang Theory, τα πάει καλά ως μελλοντική, ολίγον τι bitchy, σύζυγος του Νταγκ.
  Τελικό συμπέρασμα για το The Wedding Ringer; Νομίζω κερδίζει το στοίχημα. Είναι από τις κωμωδίες που γέλασα αρκετά. Θα ήθελα να είχε αποφύγει μερικά πραγματάκια, όπως το κλασικό πλέον "σοβαρεύομαι λίγο πριν το φινάλε για να δώσω έμφαση στο μήνυμα που θέλω να περάσω", του στιλ η φιλία είναι σημαντική και ο γάμος πρέπει να γίνεται μόνο αν έχεις βρει τη "μία και μοναδική", αλλά και πάλι διασκέδασα αρκετά μέχρι εκεί. "Thumbs up", που έλεγαν και οι συχωρεμένοι Σίσκελ και Έμπερτ!




Βαθμολογία άλλων ιστοσελίδων
Cine.gr
PopCorn
Ζητείται κουμπάρος (2015) on IMDb



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου