25.3.17

Δες το trailer για τη Justice League

Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
Μετά τα teasers για τον κάθε χαρακτήρα της Justice League η Warner Bros κυκλοφόρησε σήμερα το πολυαναμενόμενο τρέιλερ για το φιλμ που έρχεται το Νοέμβριο.
 Γεμάτος από την αποκαταστημένη του πίστη στην ανθρωπότητα και έχοντας εμπνευστεί από την ανιδιοτελή πράξη του Σούπερμαν, ο Μπρους Γουέην επιστρατεύει τη βοήθεια της νέας συμμάχου του, Πριγκίπισσας Νταϊάνα, αναζητώντας τους υπόλοιπους υπεράνθρωπους, για να αντιμετωπίσουν έναν ακόμη μεγαλύτερο εχθρό.


Θεαματικό, στους ίδιους οπτικά τόνους με το Batman V Superman αλλά με μεγαλύτερη διάθεση για χιούμορ και ροκ ρυθμούς είναι το νέο τρέιλερ της Justice League. Ο Μπάτμαν με τη νέα του στολή, ο Φλας μας δείχνει μερικές από τις ικανότητες του, ο Άκουαμαν μοιάζει αρκετά αλάνι, ο Σάιμποργκ φαίνεται κι αυτός επιβλητικός ενώ και η Γουόντερ Γούμαν παίρνει ακόμα περισσότερο πάνω της. Την εμφάνισή του κάνει και ο Επιθεωρητής Γκόρντον στο τέλος του τρέιλερ, με τη μορφή του Τζ. Κ. Σίμονς, ενώ υπάρχουν αρκετά πραγματάκια που θα βρουν οι φίλοι των κόμιξ της DC να κουβεντιάσουν και να αναλύσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου