17.9.13

The Hangover Part III (2013)

Είδος: Κωμωδία

Σκηνοθεσία:Todd Phillips
Σενάριο:Todd Phillips,Craig Mazin
Παίζουν:Zach Galifianakis,
Bradley Cooper,Ed Helms
Γράφει ο Νίκος Τσουκαλάς
ΥΠΟΘΕΣΗ  : Ο Φιλ, ο Στου και ο Νταγκ ζουν ευτυχισμένες και ήσυχες οικογενειακές ζωές. Τα τατουάζ έχουν αφαιρεθεί με λέιζερ, τα φωτογραφικά τους αρχεία έχουν εκκαθαριστεί. Το τελευταίο πράγμα που άκουσαν για τον μαγνήτη καταστροφής με τ’ όνομα Λέσλι Τσάο, είναι ότι κατέληξε σε μια ταϊλανδέζικη φυλακή. Με τον Τσάο έξω από την καθημερινότητα τους, η παρέα έχει σχεδόν ανακάμψει από τις νύχτες που περιφέρονταν στις κακόφημες περιοχές του Λας Βέγκας, μέσα σε μια θολούρα από ρούφις, απαγωγές, πυροβολισμούς… κυνηγημένοι από τους μαφιόζους εμπόρους ναρκωτικών της Μπανγκόκ. Το μόνο μέλος της αγέλης που δεν είναι ικανοποιημένο είναι ο Άλαν. Του λείπει ακόμη μια αίσθηση σκοπού. Το μαύρο πρόβατο της παρέας έχει σταματήσει να παίρνει φάρμακα κι έχει ενδώσει στις φυσικές του παρορμήσεις -κάτι που για τον Άλαν σημαίνει κανένα φιλτράρισμα και έλλειψη ορίων και κρίσης- μέχρι που ένα προσωπικό θέμα θα τον αναγκάζει να αναζητήσει την βοήθεια που χρειάζεται. Και ποιος καλύτερος για κάτι τέτοιο από τους τρεις κολλητούς του που θα τον βοηθήσουν να κάνει το πρώτο βήμα. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει γάμος. Ούτε μπάτσελορ πάρτι. Άρα, όλα θα πάνε καλά, σωστά; Νομίζετε! Όταν η «αγέλη» θα βγει στο δρόμο, όλα είναι πιθανά και όλα ανατρέπονται. (Cine.gr)

ΑΠΟΨΗ: Έκλεισε και η τριλογία του Hangover αλλά αυτή τη φόρα δεν υπάρχει γάμος, δεν υπάρχει αλκοόλ, δεν υπάρχουν ναρκωτικά που σε κάνουν να μη θυμάσαι τίποτα.. Η αλήθεια είναι ότι  προσωπικά μου άρεσε αυτή η εξέλιξη, γιατί δεν υπάρχει αυτή η υπερβολή των προηγούμενων parts (Part I) & (Part II).
Για ακόμη μια φορά ο Doug (Justin Bartha) είναι ανύπαρκτος στην ταινία, με τους φίλους του, τον Phil (Bradley Cooper) και τον Stu (Ed Helms), να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα με μια ερμηνεία απλά καλή και θα έλεγα ίσως πιο "ώριμη" μετά από τις καφρίλες των προηγούμενων Hangover.
...και ερχόμαστε στον Alan (Zach Galifianakis) όπου χωρίς την τρομερή ερμηνεία του σε συνδυασμό με τον Mr. Chow (Ken Jeong) δεν θα υπήρχε κανένα Hangover και σίγουρα το part III. Ουσιαστικά όλη η ταινία βασίζεται στον Alan και στον Mr. Chow και όταν λέω βασίζεται δεν αναφέρομαι απλά ως υπόθεση-πλοκή αλλά σε αυτό που σου προσφέρει η ταινία, το γέλιο!!
Αυτή τη φορά εφοδιαστείτε με ποπ κορν και ο,τι άλλο θέλετε και δείτε τη είτε μόνοι σας είτε με παρέα! Σίγουρα θα με περάσει ευχάριστα η ώρα σας και θα ευχαριστηθείτε τον Ελληνικής καταγωγής ηθοποιό!!

Υ.Γ. Όταν τελειώσει η ταινία μην τη σταματήσετε.. Μετά τους τίτλους τέλους έχει κάποιες ωραίες σκηνές..




Βαθμολογία άλλων ιστοσελίδων
The Hangover Part III (2013) on IMDb



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου