6.2.16

MacGyver : Διπλή Επιστροφή;



Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
Εκεί που μας έχουν φλομώσει σε ένα σωρό άχρηστες σινεφιλικές ειδήσεις (η Ελίζαμπεθ Μπανκς, λέει, θα παίξει τη Ρίτα Ρεπούλσα στους Power Rangers... Στα ... φρύδια μας, αγαπητοί...), να σου και μια είδηση που λες ότι έχει ενδιαφέρον. Το άκουσμα της επιστροφής του MacGyver και μάλιστα σε διπλή δόση, δε μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανένα σημερινό τριαντάρη (και πάνω). Μια τηλεοπτική σειρά με τις περιπέτειες του νεαρού Άνγκους ΜακΓκάιβερ (γι αυτό δεν ενθουσιάζομαι ιδιαίτερα) αλλά και μια ταινία με πρωταγωνιστή τον πολυμήχανο ξανθό τυπά!
  Ο δημιουργός της σειράς είναι αυτός που κινεί τα νήματα για άλλη μια φορά μετά το 2011 και πλέον φαίνεται να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Επιστροφή Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον δεν αναμένεται βέβαια καθώς τα χρόνια έχουν περάσει και αυτό μας "χαλάει" ελαφρώς καθώς ο Ρίτσαρντ είναι ο ΜακΓκάιβερ αλλά θα περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε νέα. Ο κόσμος του ΜακΓκάιβερ μπορεί να προσφέρει υλικό για ένα αρκετά δυνατό, σύγχρονο τεχνολογικό θρίλερ, αρκεί να πέσει στα κατάλληλα χέρια. Για να δούμε!
  Μέχρι να δούμε, όμως, πάμε να θυμηθούμε τη θρυλική έναρξη της τηλεοπτικής σειράς των '80ς, έτσι να νοσταλγήσουμε λίγο κι εμείς τα μεγαλύτερα παιδιά!



Πηγή: The Playlist

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου