5.11.14

Hell Baby (2013)

Είδος : Κωμωδία, Τρόμου

Hell Baby
Σκηνοθεσία:Robert Ben Garant,
Thomas Lennon
Σενάριο:Robert Ben Garant,
Thomas Lennon
Παίζουν:Rob Corddry,Leslie Bibb,
Alex Berg
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένα ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί, μετακομίζει σε ένα σπίτι στη Νέα Ορλεάνη. Το σπίτι ,όμως, είναι στοιχειωμένο, κουβαλά μια παλιά κατάρα και σύντομα θα αρχίσουν να συμβαίνουν παράξενα περιστατικά. Ένας περίεργος γείτονας, δύο παράξενοι αστυνομικοί και δύο "διαφορετικοί" ιερείς-εξορκιστές από το Βατικανό θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν το ζευγάρι.


ΑΠΟΨΗ: Όταν είδα το τρέιλερ του Hell Baby υπέθεσα ότι είχα να κάνω με μια τρελή κωμωδία-παρωδία των ταινιών τρόμου με στοιχειωμένα σπίτια και διαβολόπαιδα. Πραγματικά, νομίζω ότι το τρέιλερ είναι από τα πιο αστεία που έχω δει το τελευταίο διάστημα. Την πάτησα. Για άλλη μία φορά το τρέιλερ μιας ταινίας με ξεγέλασε οικτρά, γιατί πραγματικά είχα πειστεί ότι το Hell Baby θα είναι μια καλή κωμωδία.


  Οι δημιουργοί του Reno 911! είναι υπεύθυνοι για το Hell Baby.  Το Reno911! είναι μια κωμική τηλεοπτική σειρά, η οποία παίχτηκε από το 2003 έως το 2009 στην Αμερικανική τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία και ασχολείται με τις περιπέτειες του ιδιόρρυθμου αστυνομικού τμήματος της πόλης του Ρίνο. Το 2007 κυκλοφόρησε και η κινηματογραφική μεταφορά της σειράς, Reno 911!: Miami και ομολογώ ότι και με τα δύο είχα γελάσει αρκετά. Η διαφορά του Reno 911! με το Hell Baby είναι ότι το πρώτο έμοιαζεφρέσκο και έβγαζε ενέργεια από τους πρωταγωνιστές του, ενώ το Hell Baby μοιάζει με στάσιμα νερά. Περίμενα την ατάκα που θα δώσει ώθηση στο φιλμ και θα με έκανε να γελάσω αυθόρμητα αλλά δεν ήρθε ποτέ. Κάποιες διάσπαρτες μικρές στιγμές τις έχει αλλά μέχρι εκεί. Οι αναφορές στην Προφητεία και το Μωρό Της Ρόζμαρι περνούν στο ντούκου και το κωμικό ταλέντο του καστ (ταλέντο που πραγματικά υπάρχει, το έχω διαπιστώσει τα προηγούμενα χρόνια) δε μπορεί να κάνει τίποτα για να σώσει το φιλμ. Χαρακτηριστικό του πόσο βαρέθηκα το Hell Baby είναι ότι κοίταξα το ρολόι μου μετά από 45 λεπτά, θεωρώντας ότι είχε περάσει περισσότερο από μία ώρα και ελπίζοντας ότι μένουν λίγα λεπτά ακόμη, όμως, όχι... Είχα δρόμο μπροστά μου.
  Δεύτερη κωμωδία τρόμου που βλέπω φέτος μετά το A Haunted House 2 και δυστυχώς με απογοήτευσε κι αυτή. Είναι ελαφρώς καλύτερη από το τερατούργημα των Tides και Wayans αλλά αρκετά ελλιπής. Δε θα σας την πρότεινα ακόμα κι αν είστε φαν των κωμωδιών αυτού του ύφους. Καλύτερα ξαναδείτε κάποιο από τα Scary Movies, τα οποία τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο είχαν την απαραίτητη ενέργεια και διάθεση για πλάκα, έστω και χοντροκομμένη.




Βαθμολογία άλλων ιστοσελίδων
Cine.gr
PopCorn
Hell Baby (2013) on IMDb



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου