1.9.14

The Howling: Reborn (2011)

Είδος: Τρόμου, Φαντασίας

The Howling: Reborn
Σκηνοθεσία:Joe Nimziki
Σενάριο:Joe Nimziki,
James Robert Johnston
Παίζουν:Landon Liboiron,Lindsey Shaw,
Ivana Milicevic
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο νεαρός  Γουίλ Κίντμαν λίγο πριν την αποφοίτηση του από το κολέγιο, έρχεται αντιμέτωπος με δύο πράγματα. Το ένα είναι ο έρωτας και το άλλο είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του. Η μητέρα του Γουίλ ήταν λυκάνθρωπος και ο ίδιος πρόκειται σύντομα να μεταμορφωθεί. Η φυλή των λυκανθρώπων είναι εκεί για να τον μυήσει, ο Γουίλ, όμως, δε θέλει να γίνει ένα αιμοσταγές κτήνος και πρέπει να παλέψει εναντίον τους.


ΑΠΟΨΗ: Η επιτυχία του Twilight μας έχει καταστρέψει! Οι εταιρείες ξεθάβουν ό,τι βρουν στα συρτάρια τους σχετικά με βαμπίρ, λυκανθρώπους και δε συμμαζεύεται, προσθέτουν έφηβους και λίγο ρομάντζο και έτοιμο το γλυκό! Εδώ, λοιπόν, έχουμε την προσπάθεια αναγέννησης ενός μεγάλου (αριθμητικά) franchise, μετά από 16 χρόνια. Το The Howling του 1981 αποτελεί μια καλτ και, για πολλούς ,κλασική ταινία τρόμου αλλά οι συνέχειες που είδαν τα μάτια μας ήταν πραγματικά τραγικές. Το franchise θάφτηκε οριστικά το 1995 με το The Howling: New Moon Rising και έκτοτε δεν ξανακούσαμε τίποτα για πολλά χρόνια. Δεν είχαν τελειώσει όλα όμως, όπως ίσως λανθασμένα πιστέψατε.


  Το 2011 έρχεται το The Howling Reborn, για να δώσει άλλον αέρα στο ταλαιπωρημένο franchise και να θέσει τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα... Έτσι νόμιζαν οι συντελεστές του... Το αποτελεσμα τους διαψεύδει. Το μόνο που καταφέρνει το Reborn, είναι να θάψει πιο βαθιά το franchise! Σενάριο κόπια όλων αυτών των νεανικών ταινιών τρόμου και έρωτα, της τελευταίας οκταετίας, με αλλαγμένα ονόματα και τοποθεσίες(αλάνι σεναριογράφε!), με εξέλιξη πραγματικά βαρετή, με ερμηνείες στα γνωστά στάνταρ των b movies και με πολύ κακά εφέ. Λυκάνθρωπο βλέπεις στα τελευταία δέκα λεπτά και είναι τόσο κακά σχεδιασμένος, που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι παρακολουθείς ταινία του 2011.
  Δευτεροκλασάτη, κατευθείαν στην αγορά του dvd, παραγωγή αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το χάλι της. Δε μπορεί να απευθυνθεί ούτε στους φανατικούς (αν υπάρχουν) της σειράς.




Βαθμολογία άλλων ιστοσελίδων
PopCorn
The Howling: Reborn (Video 2011) on IMDb



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου