18.7.14

Stash House (2012)

Είδος: Θρίλερ

Stash House
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ
Σκηνοθεσία:Eduardo Rodriguez
Σενάριο:Gary Spinelli
Παίζουν:Dolph Lundgren,
Briana Evigan,Sean Faris
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Ντέιβιντ και η Έιμυ, βρίσκουν το σπίτι των ονείρων τους, ευρύχωρο και με προηγμένο σύστημα ασφαλείας και είναι έτοιμοι να μετακομίσουν. Όταν όμως ανακαλύπτουν μια κρυψώνα ηρωίνης μέσα στο σπίτι τους, θα έρθουν αντιμέτωποι με τους ανθρώπους που την έκρυψαν εκεί και το σπίτι των ονείρων τους, θα μετατραπεί σε θανάσιμη παγίδα.

ΑΠΟΨΗ (Με λίγα λόγια): Όσοι διαβάζετε συχνά το Δες και Πες, θα γνωρίζετε τη συμπάθειά μου στο πρόσωπο του Ντολφ Λούντγκρεν. Εδώ και μια εικοσαετία σχεδόν, ο Λούντγκρεν ασχολείται κυρίως με περιπέτειες β' διαλογής, οι οποίες βγαίνουν απευθείας στην αγορά του dvd, με πολλές από αυτές να παρουσιάζουν ένα σχετικό ενδιαφέρον, κυρίως γιατί υποστηρίζονται αρκετά καλά από τον ίδιο τον Λούντγκρεν, ο οποίος δίνει όσα χρειάζεται, χωρίς υπερβολές αλλά και χωρίς να τον βλέπεις (σχεδόν) ποτέ βαριεστημένο μπροστά στην κάμερα.
  Το Stash House, ένα μείγμα Panic Room και (της γυρισμένης ένα χρόνο μετά) Κάθαρσης, δεν ανήκει στις "καλές" ταινίες του Λούντγκρεν, παρότι ο ίδιος είναι μια χαρά κι εδώ, σε ρόλου κακού αλλά αργεί να πάρει το φιλμ πάνω του. Στην αντίπερα όχθη, οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές, που υποδύονται το ζευγάρι, είναι άχρωμοι ενώ το σενάριο δεν τους δίνει "κάτι" να πατήσουν και τους παρουσιάζει ολίγον τι...ηλίθιους. Ο σκηνοθέτης, Eduardo Rodriguez, διαλέγει να χρησιμοποιήσει αρκετά τα ασπρόμαυρα πλάνα και τη χαμηλή ανάλυση της κάμερας παρακολούθησης, κάνοντας ακόμα αδιάφορο το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο παίρνει μπροστά μόνο τα τελευταία δέκα λεπτά.
  Ούτε για τους φίλους του Σουηδού γίγαντα, δεν θα πρότεινα το Stash House.




Βαθμολογία άλλων ιστοσελίδων
Stash House (2012) on IMDb



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου