21.3.14

Τα Νέα Της Ημέρας

Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
Καθώς η 20η Μαρτίου φεύγει, ας δούμε μερικά απ' τα πιο ενδιαφέροντα σημερινά νέα, ξεκινώντας με δύο ταινίες που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα την παραγωγή τους. Η πρώτη είναι η βιογραφία του Στηβ Τζομπς, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Φίντσερ. Ο Φίντσερ λοιπόν δήλωσε κατηγορηματικά ότι θεωρεί κατάλληλο ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον Τζομπς, μόνο τον Κρίστιαν Μπέιλ. Η πρόταση έχει γίνει και περιμένουμε.
Το δεύτερο κινηματογραφικό νέο της ημέρας έχει να κάνει με τους Ghostbusters και την τρίτη ταινία που ήταν στα σκαριά. Ο σκηνοθέτης των προηγούμενων δύο ταινιών, Ivan Reitman, αποχώρησε μετά του θάνατο του Harold Ramis, ο οποίος έπαιζε το ρόλο του Ίγκον Σπένκλερ. Έτσι τα πλάνα άλλαξαν και οι φήμες θέλουν το δίδυμο Phil Lord και Chris Miller να αναλαμβάνουν τη σκηνοθεσία και να προσβλέπουν σε reboot του franchise, με γκεστ πέρασμα από την οθόνη, των τριών ,πλέον, παλιών Ghostbusters, Μπιλ Μάρεϋ, Νταν Ακρόιντ και Έρνι Χάντσον. Οι Lord και Miller είναι σκηνοθέτες των "Cloudy with a Chance of Meatballs",  "21 Jump Street" και του "The Lego Movie".
Πάμε τέλος σε μερικές νέες αφίσες που κυκλοφόρησαν αλλά και φωτογραφίες από το πλατό του Birdman. Το Birdman ήταν σειρά κινουμένων σχεδίων της Hanna-Barbera και η κινηματογραφική του εκδοχή θα είναι μια μαύρη κωμωδία, με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Κίτον και Έντουαρντ Νόρτον . Έχουμε και λέμε, λοιπόν : Birdman, Dumb And Dumber Too, και Godzilla.
Καλό βράδυ σε όλους!






Godzilla

Godzilla



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου