24.2.14

Homefront (2014)

Είδος: Περιπέτεια, Δράσης

ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
Σκηνοθεσία:Gary Fleder
Σενάριο:Sylvester Stallone,
Chuck Logan
Παίζουν:Jason Statham, 
James Franco, Izampela Vidovic
Γράφει ο Αλέξανδρος Ανδρεανίδης
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας πρώην αστυνομικός της Αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών μετακομίζει σε μία ήσυχη γειτονιά για να κάνει μία καινούργια αρχή με την μικρή του κόρη. Εκεί όμως θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν παλιό του εχθρό και θα χρειαστεί αναπόφευκτα να αναλάβει την επιβολή της τάξης.(Cine.gr)

ΑΠΟΨΗ: Μόνο και μόνο που υπάρχει στο cast το όνομα του Jason Statham καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για μία ταινία με απλό σενάριο και με άπειρες σκηνές ξύλου-δράσης. Έτσι δημιούργησε τους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο και ακολουθεί την ίδια πετυχημένη συνταγή! Είναι όμως αυτό αρκετό; Στο δια ταύτα.
Πρόκειται για μία περιπέτεια με την όλη έμφαση να δίνεται στις σκηνές δράσης και το σενάριο σε δεύτερο ρόλο. Ο Jason Statham(γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του στο Transporter) δίνει την αναμενόμενη αίγλη στην ταινία και στους φαν του είδους πιστεύω θα αρέσει αρκετά σε αντίθεση με τους υπόλοιπους θεατές, που θα τους αφήσει αδιάφορους.Άμα ο James Franco στεκόταν στο ύψος του τότε ίσως το αποτέλεσμα να ήταν 1 σκαλί πιό πάνω.
Xωρίς πολλά λόγια την ταινία μπορώ να την χαρακτηρίσω ενδιαφέρουσα και σε καμία περίπτωση κακή.Επισκεφθείτε το πλησιέστερο σινεμά και καλή σας θέαση


                                 

Βαθμολογία άλλων ιστοσελίδων
Homefront (2013) on IMDb



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου