17.6.16

Τι Βλέπουμε Αυτή Την εβδομάδα;


Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
 Φτάσαμε στα μέσα του Ιουνίου ήδη, τα θερινά σινεμά έχουν την τιμητική τους αλλά τα νέα φιλμ της εβδομάδας δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να φέρουν το κοινό στις αυλές τους. Οι νέες επιλογές είναι τέσσερις και κινούνται σχεδόν όλες σε χαλαρά πλαίσια.
  Οι Ντουέιν Τζόνσον και Κέβιν Χαρτ πρωταγωνιστούν στο κωμικό Central Intelligence, με μέτρια αποτελέσματα, ενώ μια κωμωδία ακόμα μας έρχεται από τη Γαλλία, με τον τίτλο Όλα θα Πάνε Καλά, με πιο γνωστό σε εμάς πρωταγωνιστικό όνομα αυτό του Κριστιάν Κλαβιέ, που είδαμε πρόσφατα στο πολύ κακό Les Visiteurs: La Révolution. Οι δύο πιο ασφαλείς επιλογές φαίνεται να είναι το βιογραφικό φιλμ Florence: Φάλτσο Σοπράνο και το αστυνομικό φιλμ Η Φαμίλια. Το πρώτο, με πρωταγωνιστές τη Μέριλ Στριπ και τον Χιού Γκραντ, πραγματεύεται την αληθινή ιστορία της Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς, μιας διάσημης ατάλαντης σοπράνο, ενώ το δεύτερο μας έρχεται από την Αργεντινή και βασίζεται κι αυτό σε αληθινή ιστορία αλλά σαφώς πιο σκοτεινή. Θα γνωρίσουμε την οικογένεια Πούτσιο, που στη δεκαετία του 1980 οργάνωνε απαγωγές κατοίκων της υψηλής κοινωνίας του Μπουένος Άιρες, άρπαζε τα λύτρα και δολοφονούσε μετά τα θύματα.
  Αυτά λοιπόν για το σαββατοκύριακο αλλά μην ξεχνάτε ότι πάντα υπάρχουν και οι προβολές παλιών καλών κλασικών ταινιών του παγκόσμιου κινηματογράφου στα θερινά σινεμά της Αθήνας. Ταινίες όπως ο Τρίτος Άνθρωπος. Τα 39 Σκαλοπάτια και Ο Άγνωστος, περιμένουν να τις ανακαλύψετε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου