3.12.13

He`s Just Not That Into You (2009)

Είδος: Κωμωδία, Ρομαντική

He`s Just Not That Into You
ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
Σκηνοθεσία:Ken Kwapis
Σενάριο:Abby Kohn, Marc Silverstein
Παίζουν:Jennifer Aniston, 
       Jennifer Connelly, Morgan Lily

Γράφει η Γκρέτα Λαϊνά
ΥΠΟΘΕΣΗ : Βασισμένο στο δημοφιλές bestseller των σεναριογράφων του “Sex and the City”, Γκρεγκ Μπέρεντ και Λιζ Τουτσίλο, το “Απλώς Δεν Σε Γουστάρει” μας μεταφέρει στη Βαλτιμόρη, όπου μια ομάδα 20άρηδων και 30άρηδων διερευνούν τη «φύση» των σχέσεων: από τα αβαθή νερά του πρώτου ραντεβού μέχρι τα βαθιά, θολά νερά του έγγαμου βίου, αναζητούν τρόπους για να ερμηνεύσουν τις αντιδράσεις του αντίθετου φύλου... ελπίζοντας να αποτελέσουν την εξαίρεση στον κανόνα.

ΑΠΟΨΗ : Κι εκεί που καθόμουν χθες κι έβλεπα άλλη μια χαζορομαντική κομεντί-απόδειξη της μαζοχιστικής γυναικείας πλευράς μου -ΝΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ !!-,σκέφτηκα να γράψω για αυτή, σαν τιμωρία στο ανδροκρατούμενο αυτό σάιτ, που τον τελευταίο καιρό μας έχει βομβαρδίσει με ο,τι είδος πάλης φαντάζεστε!
   Ιδού λοιπόν η επιστροφή της γυναικείας φωνής. Ένα καλό καστ,μια αρκετά καλή σκηνοθεσία για το είδος της ταινίας,ανθρώπινες ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές,μια μεγάλη αλήθεια που ταράζει τα αυτιά κάθε γυναίκας-ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ-! Ναι πρόκειται για όλο αυτό το θα μου τηλεφωνήσει; Όχι; Αυτός που βγήκα χθες κ είπε θα τα πούμε; ΟΧΙ φαίνεται να Θέλει να μας φωνάξει ολόκληρο το θέμα της ταινίας. Και δεν είναι μόνο ΟΧΙ σε αυτό, είναι ένα ΟΧΙ σε όλων των ειδών τις σχέσεις . Σε απατάει; Χώρισέ τον ! Δεν σε παντρεύεται; Συλλογίσου πως θα μπορούσες να ζήσεις κοντά του χωρίς επίσημη δέσμευση! Δεν πιστεύεις στον έρωτα; ΚΑΚΩΣ ! Γιατί το έργο παιδιά είναι αμερικανική κομεντί, ΑΓΑΠΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Κ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ! Γιατι;;;; Στην αρχή τουλάχιστον της ταινίας χαίρεσαι γιατί πιστεύεις ότι δεν θα πεταχτούν βεγγαλικά που θα σχηματίσουν "σ' αγαπώ", κακώς χαίρεσαι όμως! Είπαμε ρομαντική κομεντί αλλιώς θα λεγόταν δράμα και θα σου είχε μείνει κ το απόθεμα με τη nutella (φίλε Γιάννη)!
  Καλό! Δείτε το αν είστε σε mood χαζορομαντικό άλλα με μια μικρή δόση ρεαλισμού!




Βαθμολογία άλλων ιστοσελίδων
Απλώς δεν σε γουστάρει (2009) on IMDb



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου