7.7.13

Scary Movie 5 (2013)

Είδος: Κωμωδία

Σκηνοθεσία:Malcolm D. Lee
Σενάριο:David Zucker, 
Pat Proft Παίζουν:Simon Rex,
Ashley Tisdale
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
ΥΠΟΘΕΣΗ : Ένα νεαρό ζευγάρι πρέπει να τα βγάλει πέρα με μια υπερφυσική οντότητα που φαίνεται να στοιχειώνει το σπίτι τους. Κάμερες παρακολούθησης και επαγγελματίες εξορκιστές θα επιστρατευτούν στο πλευρό τους για την αντιμετώπιση των δαιμονικών στοιχείων.

ΑΠΟΨΗ : Το νέο Scary Movie θα ασχοληθεί από το Paranormal Activity και το Mama μέχρι και το επιτυχημένο best seller βιβλίο Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι. Πλέον όμως έχει ξεχειλώσει. Γελάς μεν με κάποια στιγμιότυπα αλλά στη μεγαλύτερη διάρκεια κουράζεσαι. Γενικά το SM 5 βγάζει μια προχειρότητα (γυρίστηκε σε 45 περίπου μέρες) και μια βιασύνη σε όλα του. Οι ατάκες χάνονται ( και κάποιες είναι καλές) και η διαδοχή σκηνών γίνεται βιαστικά, με αποτέλεσμα να παρακολουθείς μια κακή συρραφή κωμικών σκετς, τα οποία -ακόμη και όταν είναι καλά- δε βγάζουν εύκολα γέλιο.

 Προσωπικά θεωρώ ότι ούτως ή άλλως η σειρά ταινιών Scary Movie δεν έχει πλέον λόγω ύπαρξης. Το πρώτο πέτυχε το στόχο του και έβγαλε γέλιο με το ακραίο πολλές φορές χιούμορ του αλλά από εκεί κι έπειτα άρχισε η κατιούσα. Μικρή εξαίρεση αποτελεί το τρίτο μέρος της σειράς καθώς η προσθήκη των Charlie Seen και Leslie Nielsen στο cast έδωσε πιο κωμική χάρη στην ταινία. Το SM 5 είναι ο πάτος της σειράς και καλά θα κάνετε να το αποφύγετε, ακόμα κι αν (όπως στον γράφοντα) σας αρέσουν τα κρύα αμερικάνικα αστεία.




Βαθμολογία άλλων ιστοσελίδων
Scary MoVie (2013) on IMDb



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου