3.3.14

Ninja Assassin (2009)

Είδος: Περιπέτεια, Δράσης

ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ
Σκηνοθεσία:James McTeigue
Σενάριο:Matthew Sand,
J.Michael Straczynski
Παίζουν:Rain,Rick Yune,
Naomie Harris
Γράφει ο Χρήστος Ανδρεανίδης
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας νεαρός νίντζα  στρέφεται, εναντίoν του ορφανοτροφείου(φατρία) που τον ανέθρεψε, το οποίο ελέγχεται από τον πατέρα του. Aνοίγει διαμάχες και λογαριασμούς, οι οποίοι θα κλείσουν οριστικά.

ΑΠΟΨΗ:O Ράιζο (Rain) είναι απόφοιτος της φατρίας οζούνου, όντας πλέον  εκπαιδευμένος δολοφόνος.Όταν η Μίκα (Naomie Harris) φτάνει πολύ κοντά στην απόδειξη της ύπαρξης των νίντζα αλλά και στην εξιχνίαση των δολοφονιών, θα μπει στο στόχαστρό τους και ο Ράιζο θα εμφανιστεί την κατάλληλη στιγμή, για να σώσει την ντετέκτιβ από τούς παλιούς του φίλους. Έτσι ο Ράιζο και η Μίκα συνεργάζονται προσέχοντας ο ένας τα νώτα του άλλου, καθώς τώρα έχουν  την ίδια αποστολή, που δεν είναι άλλη από την κατάρριψη της φατρίας που ανέθρεψε τον πρωταγωνιστή αλλά και πολλούς ακόμα δολοφόνους.
  Αυτό που μου άρεσε στην ταινία είναι εκτός φυσικά από τις απίστευτες σκηνές δράσης, που ήταν αναμενόμενο να δούμε σε μια ταινία με νίντζα, το γεγονός ότι αν και η ταινία εξελίσσεται γρήγορα δεν σε αφήνει να χάσεις την προσοχή σου σε όλη την διάρκεια της.
 Έτσι λοιπόν ο Jaimes McTeigue προσθέτει μια ακόμα επιτυχημένη ταινία δράσης στο βιογραφικό του μετά από τις ταινίες The Matrix(1999), The Matrix Reloaded(2003) και φυσικά το V for Vendetta (2005)

Με λίγα λόγια: Η ταινία διαθέτει γρήγορη πλοκή ,με απίστευτες σκηνές δράσης που με την χρήση slow motion γίνονται ακόμα πιο ρεαλιστικές.Είναι η ταινία που προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους φαν των ταινιών δράσης και φυσικά σε όλους τους λάτρεις των νίντζα.




Βαθμολογία άλλων ιστοσελίδων
Ninja Assassin (2009) on IMDb



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου