7.2.14

Urban Justice (2007)

Είδος: Περιπέτεια, Δράσης

Renegade Justice
ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΤΙΜΩΡΟΣ
Σκηνοθεσία:Don E. FauntLeRoy
Σενάριο:Gilmar Fortis II
Παίζουν:Steven Seagal, 
Eddie Griffin,Carmen Serano
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
ΥΠΟΘΕΣΗ:Ένας άνδρας με σκοτεινό παρελθόν αναζητά το δολοφόνο του γιου του. Αναζητώντας εκδίκηση θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια αδίστακτη συμμορία αλλά και με την αστυνομία.

ΑΠΟΨΗ: Ο μεγάλος Στίβεν Σιγκάλ ξετυλίγει μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας την ερμηνευτική του γκάμα, παίζοντας... ακριβώς τον ίδιο χαρακτήρα που παίζει από την αρχή της καριέρας του! Λιγομίλητος, σκεπτικός και άτρωτος ( αν και εδώ δέχεται μια σφαίρα, προς έκπληξη όλων μας) γυρίζει στο γκέτο και πλακώνει στο ξύλο λευκούς, έγχρωμους και διεφθαρμένους αστυνομικούς.

  Δεν περιμένεις κάτι άλλο από τον Σιγκάλ είναι η αλήθεια αλλά ειδικά από το 2000 και μετά οι ταινίες του δεν βλέπονταν. Απευθύνονταν μόνο σε μια συγκεκριμένη μερίδα κοινού, που ξέρει τον Σιγκάλ και τον ακολουθεί από τα τέλη της δεκαετίας του ΄80. Αϊκίντο και άγιος ο Θεός!
  Μέσα στις πατάτες που γύρισε και γυρίζει ακόμα ο Σιγκάλ, το Urban Justice είναι ένα κλικ πιο πάνω γιατί παρουσιάζει μια τυπική συνοχή στην ιστορία του. Παραμένει μια φθηνή παραγωγή για την αγορά του dvd αλλά δεν έχει το άθλιο μοντάζ των περισσότερων ταινιών του ενώ έχει μια απλή υπόθεση, με υποφερτούς διαλόγους στο μεγαλύτερο μέρος της, και θυμίζει λίγο δεκαετία ΄90.
  Χωρίς πολλά λόγια, καταλήγω κάνοντας ένα διαχωρισμό. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες θεατών. Αυτοί που τους αρέσει ο Σιγκάλ, αυτοί που τους αφήνει αδιάφορους και αυτοί που δεν τους αρέσει. Στους πρώτους θα αρέσει η ταινία, γιατί θυμίζει τις παλιές του, στους δεύτερους υπάρχει περίπτωση να κρατήσει αρκετούς μέχρι το τέλος της, λόγω της συνοχής που λέγαμε, ενώ για τους τρίτους δεν το συζητάμε. Δεν κατάφερε τόσα χρόνια να τους κερδίσει ο Σιγκάλ, σιγά μην το καταφέρει στα γεράματα.




Βαθμολογία άλλων ιστοσελίδων
Urban Justice (Video 2007) on IMDb



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου