20.6.13

Reviews στα γρήγορα: 13 Eerie, Shrooms

 Δύο δήθεν...ταινίες τρόμου.Στα γρήγορα και πολύ τους είναι.

1. 13 EERIE (2013) του Lowell Dean

Έξι μελοντικοί ιατροδικαστές καλούνται για ένα βράδυ σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, στο οποίο έχουν στηθεί σκηνές εγκλημάτων με αληθινά πτώματα.Τα πτώματα ζωντανεύουν και όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα σε ταινίες με ζόμπι, θα τα δούμε κι εδώ,στη χείριστη όμως μορφή τους.
 Κακογυρισμένο, κακογραμένο, και κακοπαιγμένο.Gore σκηνές που τις παρακολουθείς με απάθεια και ένα φινάλε αστείο και άσχετο με το υπόλοιπο της ταινίας. Αρκετά έγραψα. Δείτε κάτι άλλο αν σας αρέσουν τα σπλάτερς. Αυτό μην το πλησιάσετε για κανένα λόγο.
2/10
13 Eerie (2013) on IMDb


2. SHROOMS (2007) του Paddy Breathnach

Μέχρι τα δάση της Ιρλανδίας φτάνουν 3 ζευγάρια νεαρών αμερικανών ,για να τη "βρούνε", με τη βοήθεια ντόπιου φίλου τους ,με "μαγικά" μανιτάρια.Η διαμονή τους όμως στο δάσος δε θα εξελιχθεί καλά ,καθώς φαίνεται κάποιος ή κάτι να τους κυνηγάει και να τους εξοντώνει έναν,έναν( Σώπα!).
 Πιο φιλότιμο απ' το προηγούμενο ταινιάκι σε ότι έχει να κάνει με σκηνοθεσία,ερμηνείες, σενάριο, και προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις με μια αντροπή- αποκάλυψη στο τέλος. Μέχρι να φτάσει όμως εκεί ,δε μπορώ να πω ότι εξελίσεται με νεύρο,με αποτέλεσμα, ακόμα και τα 75-80 λεπτά που διαρκεί ,να φαίνονται πολλά.
3,5/10
                    
Shrooms (2007) on IMDb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου