26.6.13

BLIND ALLEY (aka EL CALLEJON) (2011)


Είδος : Τρόμου

Σκηνοθεσία:Antonio Trashorras
Σενάριο:Antonio Trashorras
Παίζουν:Ana De Armas,
Diego Cadavid
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος 
Πόσο χάλια μπορεί να καταλήξει μια ταινία τρόμου 74 λεπτών ενώ τα πρώτα 15 λεπτά φαίνεται να έχει ενδιαφέρον; Η απάντηση είναι: Πολύ.

ΥΠΟΘΕΣΗ : Η Ρόζα δουλεύει σαν καμαριέρα σε ξενοδοχείο ενώ προσπαθεί να κερδίσει κάποιο ρόλο σε κάτι σαν χορευτικό σόου(;) απ' ότι κατάλαβα.Επιστρέφοντας σπίτι της το βράδυ θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει ένα εικοσιτετραώρου βάσης ανοιχτό πλυντήριο, το οποίο βρίσκεται μέσα σε ένα σκοτεινό στενό κοντά στη γειτονιά της. Εκεί θα συναντήσει έναν άστεγο, ένα ναρκομανή κι ένα νεαρό που εμφανίζεται σαν σωτήρας της από τον, όπως φαίνεται, επιθετικό άστεγο και με τον οποίο θα φλερτάρουν.Ο νεαρός δεν είναι αυτό που φαίνεται και στην πορεία θα της επιτεθεί και μέσα σε όλα αυτά θα κάνει την εμφάνισή της μια μυστηριώδης γυναίκα.

 ΑΠΟΨΗ : Αχταρμάς(ακολουθούν spoilers).
 Διάλογοι που δεν έχουν καμία ουσία και σενάριο χωρίς καμία βάση και λογική.Ένα σωρό λάθη και κενά σε μια ιστορία που δεν ξέρει τι θέλει να πει και με ποιο τρόπο. Αρχικά παρακολουθείς ένα θρίλερ υποτυπώδους έστω αγωνίας και ενώ θεωρητικά μπαίνει στο "ψητό", ξαφνικά κάνουν την εμφάνιση τους βρικόλακες χωρίς καμία εξήγηση ή προειδοποίηση για κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα είναι να γυρίζεις την ταινία λίγα λεπτά πίσω ψάχνοντας το κομμάτι που μάλλον έχασες, για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις τη συνέχεια. Δε θα το βρεις όμως ποτέ.





Βαθμολογία άλλων ιστοσελίδων
Blind Alley (2011) on IMDb




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου